Bienvenidos en el website de PaTI-PaMi

La traduccion En Castellano llegara en unos dias. Para informacion urgente, consutar por favor las paginas en Holandés (Nederlands) o Frances (Français). Hasta pronto

Officiële website

PaTi-PaMI photo 3/2021

Over PaTi-PaMi

De muziek van PaTi-PaMi heeft als missie je de corona-crisis even volledig te doen vergeten. De warme akoestische vibes, de exotische ritmes met invloeden uit de Cubaanse son, flamenco, Braziliaanse baiao en samba tot Frans Chanson, de originaliteit van hun eigen composities en vooral de zwoele stem van de Spaanse Vanesa Diaz Gil, staan daar voor garant. De muzikanten van PaTI-PaMi delen dezelfde muzikale passie en nemen je mee op reis. Die reis zal vaak te aanstekelijk zijn om niet te knuffelen of te dansen. Dat blije gevoel wordt enkel verstoord door wat melancholie, maar dan eerder in de vorm van de Braziliaanse saudade.

Suscríbete a nuestro boletín

Videoclip

Bandleden

Maak kennis met onze band. Al onze bandleden hebben naast hun muzikale achtergrond en talrijke live performances in België en daarbuiten, ook ruime ervaring met het muzikaal verzorgen van concerten en evenementen.

pati-pami.band-members.no-results

Aankomende concerten

Kijk, luister en dans mee op de groovy beats van onze PaTi-PaMi band tijdens onze aankomende concerten in België.

pati-pami.events.no-results

Referenties

pati-pami.references.no-results

Suscríbete a nuestro boletín

* Campos requeridos
Nuestro boletín